BUDVA NOĆU

Budva je prepoznatljiva po noćnom životu i garantuje dobar provod kako za mlađe tako i za starije. Na Budvanskoj rivijeri u ljetnjem periodu nalazi se veliki broj poznatih klubova i diskoteka sa dobrom atmosferom, muzikom, modernim ambijentom, ljubaznim osobljem u kojima gostuju gotovo sve poznate muzičke zvijezde iz regiona.

 

Kafići, restorani, koktel barovi na otvorenom unutar i u neposrednoj blizini zidina Starog grada i duž čitave budvanske rivijere obiluju ponudom mediteranskih ukusa, egzotičnih koktela i autentičnih osvježavajućih pića. U zavisnosti od muzičkih ukusa možete uživati uz tonove nježne akustične muzike, električne žive svirke ili pak poletni ritam umješnih DJ – eva.

Najbolji noćni klubovi i barovi Crne Gore – provedite se veselo!

DUKLEY BEACH CLUB

U predivnom mediteranskom ambijentu očekuje vas bogat dnevni i noćni program muzičko zabavnih dešavanja, kao i raznovrstan meni hrane i pića. Gosti mogu da koriste ležaljke, suncobrane i personalne plažne kućice. U meniju možete naći veli izbor jela i dezerta, a takođe koktela, vina i drugih pića. Dj-evi i osoblje kluba će učiniti vaš odmor veselim i nezaboravnim.

 

KONTAKT

Dukley Marina

Budva

Informacije i rezervacije na telefon: +382 69 1015 423

facebook.com/DukleyBeachClub

TROCADERO CLUB

Najbolje mjesto za provod u Crnoj Gori i regionu. U zgradi nekadašnjeg bioskopa u Budvi, sa oko 1300 mjesta, moderno opremljena, diskoteka Trokadero za vas priprema novi festival za oči i uši, festival zvuka, i svjetlosnih efekata, i naravno, izvrsne usluge!  Tokom više od dvije decenije postojanja, Trokadero je bio domaćin svim najznačajnijim zvijezdama domaće estrade i regiona.

 

KONTAKT

Mediteranska 4

Budva

Informacije i rezervacije na telefon: +382 69 069 086

trocaderobudva.com

OPERA

Klub Opera njeguje kult žive svirke i gostovanja najpopularnijih imena domaće scene. Klub se nalazi iznad plaže Jaz i radi preko cijele godine, što je čini omiljenom među lokalnim stanovništvom, ail i među posjetiocima Budve željnih nezaboravnog provoda do ranih jutarnjih časova.

 

KONTAKT

Jaz

Informacije i rezervacije na telefon: +382 67 309 300

facebook.com/ClubOperaJaz

TOP HILL

Diskoteka Top Hill je po svom sadržaju, enterijeru i kapacitetu jedna od najatraktivnijih diskoteka današnjice. Nalazi se na brdu Topliš iznad Budve. Diskoteka je kapaciteta 5000 ljudi, koji mogu uživati svake noći u vrhunskom zvuku elektronske muzike. Raznovrsni programi i atraktivan enterijer koji čini, vodka bar, cohiba bar, jacuzzi bar, nargila bar i vip zona sa kapacitetom od 600 gostiju kao i veliki podijum za igru.

 

KONTAKT

Topliški put bb

Budva

Informacije i rezervacije na telefon: +382-67- 47-8 888

www.tophill.me

DUKELY BEACH LONGUE

Dukley Beach Longue je perfektan objekat koji se nalazi na samoj obali Jadranskog mora u Budvi. Unutrašnjost objekta je vrlo jednostavna ali i elegantna u isto vreme. Svi detalji se međusobno dopunjuju. Dobra kuhinja priprema specijalitete isključivo od svežih i pažljivo odabranih proizvoda. Iz restorana se pruža prekrasan pogled na planine i more.

 

KONTAKT

Zavala

Budva

Informacije i rezervacije na telefon: +382-69-160-000

facebook.com/dukleybeachlounge

PARIS night club

PARIS Night Club nalazi se u samom centru Budve, na glavnom šetalištu i izdvaja se po svom novom ambijentu. Obezbeđen je  pravi ugođaj – od najpofesionalnijeg ozvučenja i rasvjete, do ljubaznog osoblja koje će vam učiniti boravak još prijatnijim. Oni koji su osjetili provod i energiju PARIS Night Club-a odlučili su da ne mijenjaju mjesto za provod.

 

KONTAKT

Slovenska obala

Budva

Informacije i rezervacije na telefon: +382-69-602-999

facebook.com/PARISBUDVA

Mr STEFAN BRAUN

Svi ljubitelji dobrog provoda sada bez imalo dvoumljenja znaju da svakog leta mogu da uživaju u baru na plaži Mr Stefan Braun Montenegro, koji pravim hedonistima pruža zabavu na plaži uz mnoger sportske aktivnosti, fantastičnu muziku i vrhunske koktele po čemu je Mr Stefan Braun i prepoznatljiv.

 

KONTAKT

Budva

Informacije i rezervacije na telefon: +382-68- 51-2 969

mrstefanbraun.rs/en/global/budva