RESTORANI

Koji je najbolji restoran u Budvi? Ukusi su različiti pa samim tim i mnogo različitih odgovora možete dobiti na ovo pitanje. Mi vam predstavljamo par restorana po našem izboru i nadamo se da će vam se njihova ponuda i profesionalni pristup ugostiteljstvu veoma svideti.

Restorani u Budvi

RESTORAN JADRAN

Restoran “Jadran” kod Krsta je restoran familije Niklanović sa tradicijom dugom 37 godina. Nalazi se na najljepšem dijelu Budve, izmedju dva šetališta, na samoj obali mora, pored Starog grada. Restoran “Jadran” je najpoznatiji restoran u gradu. Često gosti kažu da ako niste bili u u ”Jadranu” – kod Krsta onda niste ni bili u Budvi.

Svjedok toga je i zid sa potpisima gostiju na udarnom dijelu restorana. Mediteranska kuhinja originalnog kvaliteta i domaćinske usluge. Dnevno svježa riba, školjke, rakovi, kompletan roštilj na ugalj. Od prije par godina na našem meniju nalazi se i kompletna italijanska kuhinja.

 

KONTAKT

Restoran Jadran Kod Krsta
Budva, Crna gora, Obala bb

Informacije i rezervacije na telefon: +382 69 030 180

restaurantjadran.com

RESTORAN PORTO

Restoran „Porto“, renomirani je riblji restoran sa prelijepim pogledom na more i gradsku luku, smješten nadomak Starog grada. Riblji specijaliteti i birane namirnice, koje pripremaju najbolji kuvari, mogu se konzumirati na ljetnjoj terasi pod odrinom, pored otvorenog bazena, sa morskim ribama i rakovima, ali i u zatvorenom prostoru čiji ugođaj upotpunjuju dva kamina.

Za gurmane istančanog ukusa, osim poznatih specijaliteta sa grila, nude se i morski specijaliteti ispod sača kao su hobotnica ispod sača, škarpina ispod sača, gambori ispod sača i domaći svježi hljeb koji se u toku dana više puta priprema u peći na drva.

 

KONTAKT

Restoran Porto Budva
Marina Budva

Informacije i rezervacije na telefon: +382 33 451 598

restoranporto.com

RESTORAN HEDONE

Na krovu kule Sky View, na petnaestom spratu, nalazi se vrhunski a la carte restoran – HEDONE. Restoran odiše luksuznim dekorom i enterijerom, mnoštvom zanimljivih fotografija unutar restorana i svojom neponovljivom i jedinstvenom terasom na ovim prostorima, sa Budvom na dlanu.

Restoran HEDONE je kategorisan sa 5 zvjezdica zbog kvaliteta prostora, izbora jela i pića, pripreme, gostoprimstva kao i cjelokupnog utiska i tretmana koji se nudi gostima. Kreativna jela koja svojih izgledom mame da se probaju, brižljivo pripremljeni osvježavajući kokteli, odličan izbor svih vrsta vina samo su dio naše ponude.

 

KONTAKT

Restoran Hedone
Donji bulevar, b.b.

Informacije i rezervacije na telefon: +382 33 473 281

trecanne.me

Restorani